JesseDesign

JesseDesign ja yrittäjyys saivat alkunsa vuonna 2011. Toimistoni sijaitsee viihtyisässä Innocum Yrityskeskuksessa Siilinjärvellä, jossa on useita eri alojen yrityksiä.

JesseDesignia ei voi kutsua ainoastaan yhden miehen mainostoimistoksi, sillä minulla on yhteistyökumppaneina useita alan ammattilaisia. Painotalona toimii Mainostoimisto Luode. Kaikki suunnittelemani nettisivut toimivat vakailla kotimaisilla palvelimilla.

Minä

Olen Jesse Karjalainen, Kainuusta kotoisin oleva graafinen suunnittelija. Asun ja työskentelen tällä hetkellä Siilinjärvellä. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi pientä lasta.

Haluni ryhtyä tälle alalle syntyi jo varhaisessa lapsuudessa, kun piirtelin sisaruksien kanssa illat pitkät lätkäjoukkueiden logoja. Koulussa usein mielenkiintoni keskittyi ruutuvihon sivuilla diagrammien sijasta taiteellisiin luonnoksiin. Vapaa-ajallakin kilpaurheilun rinnalla kuvasin kavereideni kanssa elokuvia ja luontoa.

Pienenä poikana syntynyt unelma on nyt totta. Saan tehdä työtä, joka on suuri intohimoni.

Tutustu kaikessa rauhassa työnäytteisiini ja palveluihini. Mikäli kiinnostuksesi herää, ota rohkeasti yhteyttä tai tule poikkeamaan kahvilla.